ФОТОГАЛЕРЕЯ
Отправлено 21 August 2012 - 03:44 PM
Отправлено 21 August 2012 - 08:14 PM
Прикрепленные файлы
Отправлено 29 September 2012 - 07:00 PM
Цвет очень красивый)))А вот и мой намытый Кирьян.
Отправлено 01 October 2012 - 05:23 PM
Спасибобезумно красиво, даже сохранила на рабстол
Отправлено 01 October 2012 - 08:06 PM
Бургас, Болгария!
Прикрепленные файлы
Отправлено 01 October 2012 - 08:17 PM
Прикрепленные файлы
Отправлено 01 October 2012 - 08:18 PM
Отправлено 01 October 2012 - 10:19 PM
Прикрепленные файлы
Отправлено 01 October 2012 - 10:45 PM
Отправлено 01 October 2012 - 10:50 PM
Если нравиться......вот еще! На море.....и в наших горах, Родопи. Скоро будеть еще...из Бальчик.....!
Хубаво, Стефане!!! Малко знам български.
Отправлено 02 October 2012 - 07:47 AM
Отправлено 02 October 2012 - 01:36 PM
Отправлено 02 October 2012 - 03:39 PM
Молодец! есть люди, которьйе знащт когда на море самое приятно! сегодня 27 градусов, солнечно, температура на море 22 градусов! во возкресеньие еще бьйл на море!Был в Болгарии - Солнечный берег и Несебр с 03 сентября по 18 сентября - за все время мною было замечено два кайрона один черный первой модификации, второй серебристый. Наелся кебаба по 6 левов, салата по шопски, напился пива Каменица.
Но надо бьйло позвонить! всегда приятно встретиться с членов клана! А я летом встретиль 3 Кайроном, с регистрация в Росии! но ни один с наклейка клана!:( Ну, надеюсь, что на следующем лето организируем какая то встреча в Болгария! Несебр и Солнечньй берег всего на 50 км от Бургасе.
Отправлено 02 October 2012 - 06:04 PM
Много добре! Приезжайте в Болгария...летом или зимой, у нас не только море!
Здравейте.,Стефане! Аз на бъларски разбирам всичко, обаче лоше говоря и пиша. Забравих всичко. Пет години бях във България, шест - във Югославия. Това беше отдавно. Затова бъркам бълггарските и србските думи. Тежко ми е да говоря. Още повече - да пиша. Много добре знам вашата винаги прекрасна страна. Аз живях във София и Пловдив. Работих на строителството на каскада Сестримо във планините. Добре знам Бургас, Варна, Несебър и други градове . Сега сам персонални пенсионер.Много обичам Кайрон. Желая ви всичко най хубаво, Стефане!!!
Отправлено 02 October 2012 - 07:05 PM
Здравейте! Радвам се да се запозная с Вас! Ето че има член на Кайрон клан, който говори добре български - един колега тук каза, че едва ли има човек във форума който говори така добре български както аз руски, но се оказа че не е така! Прекрасно пишете на Български, който е труден език - много по труден отколкото руския за българите! Имали сте интересен професионален път! Предполагам сте с инженерно образование. Аз съм завършил физика в Университета в София, но работя като компютърен инженер. Занимавам се с различни видове техника, особено с тази, която не работи добре! Налага се да я уговарям да проработи! Освен с моя Кайрон, се занимавам и с реставрация на един стар автомобил - FIAT 2300, модел 1959-а година, както и с моят първи автомобил - Audi 80! Така че си поделям времето между Кайрон, който разбира се е съвсем друг автомобил като техника и старите автомобили, които според мен трябва да продължат да живеят! Много се радвам, че в този форум има хора, които се запознават чрез един прекрасен автомобил! И си мечтая един ден да проведем среща на клана в България! Може би! Предстои ми след няколко дни едно пътуване из чудната природа на България и се надявам да подготвя един фотоотчет! Много хора свързват България с морето основно, а има прекрасни места, които остават непознати! Надявам се, Вие сте го забелязали!Здравейте.,Стефане! Аз на бъларски разбирам всичко, обаче лоше говоря и пиша. Забравих всичко. Пет години бях във България, шест - във Югославия. Това беше отдавно. Затова бъркам бълггарските и србските думи. Тежко ми е да говоря. Още повече - да пиша. Много добре знам вашата винаги прекрасна страна. Аз живях във София и Пловдив. Работих на строителството на каскада Сестримо във планините. Добре знам Бургас, Варна, Несебър и други градове . Сега сам персонални пенсионер.Много обичам Кайрон. Желая ви всичко най хубаво, Стефане!!!
Отправлено 02 October 2012 - 07:42 PM
Разбрах всичко, Стефане. Много ми е приятно да се запозная с Вас! Разбира се, че много хора отпърво свързват България с морето. Аз много обичам планините. Българските Родопи - най повече. И в летно и зимско време. Да, аз имам инженерно образование. Не едно, два: электроника и двигатели с вътрешно горене. Завърших Технически университет в Волгоград. Много години работих като доцент в този Университет. Последните години бях един от върховните ръководители на Волгоград. Много живях, работих и бях в командировка в различни страни. Волгоград има два града-побратима в България - Русе и Сандански. Делегации на тези градове са чести гости в Волгоград. Извинявам се за грешки. С български език имам малко практика. По едно време български език беше за мене като руски. А сега - забравих без практика всичко. Мисля че Вие разбирате какво искам да кажа. Да, може би ще имаме някаква среща на Клана в България. Може би, може би!!! Сега моите най добри пожелания за Вас, Стефане, за Вашите и за Ваша страна. Довиждане!!!Здравейте! Радвам се да се запозная с Вас! Много хора свързват България с морето основно, а има прекрасни места, които остават непознати! Надявам се, Вие сте го забелязали!
Отправлено 02 October 2012 - 07:56 PM
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых